top of page
Banner Mubiflex V1 diensten Montage.jpg

Elektrotechniek

Bij Mubiflex begrijpen we als geen ander dat elektrotechniek een essentieel onderdeel is van moderne systemen en infrastructuur. Door onze jarenlange ervaring zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends en bieden wij op maat gemaakte oplossingen die uw project naar het hoogste niveau tillen.

Elektrotechnische installaties

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal bij alles wat we doen bij Mubiflex. Zo werken wij uitsluitend met het beste gereedschap om veilige elektrotechnische installaties te realiseren. Ons team van gecertificeerde professionals zorgt voor nauwkeurige planning, zorgvuldige implementatie en grondige kwaliteitscontrole, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare elektrische infrastructuur.
 

Elk project is uniek. Iedere keer weer. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Onze experts werken nauw met u samen om uw doelstellingen te begrijpen en te realiseren, waarbij we áltijd streven naar kostenefficiëntie, betrouwbaarheid en functionaliteit.  Wij geloven in sterke klantrelaties en langdurige samenwerkingen. Onze uitstekende service en klantgerichte aanpak hebben ons een betrouwbare partner gemaakt voor een breed scala aan klanten en sectoren. Bezoek onze projecten pagina voor meer informatie hierover.

 

Ons team van elektrotechnische experts staat klaar om u te ondersteunen bij elk gewenst project. Van commerciële gebouwen en industriële installaties tot infrastructuur en energieopwekking.  Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u helpen uw doelen te bereiken. 

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? We helpen je graag.

Peter Gillis, Eigenaar PG Bouw

“We maken al jarenlang gebruik van de diensten van Mubiflex. Een team waar je écht op kunt bouwen. Ze pakken elk project met de grootste precisie aan en stellen ons als klant altijd centraal. Een fantastische partij om mee samen te werken."

Waarom Mubiflex?

Ervaring

Meer dan 10 jaar vakmanschap en passie

Kwaliteit

Hoogwaardige apparaten en materiaal

Maatwerk

P op basis van uw behoeftes

Mubiflex B.V.

Radonstraat 6B
7031 GT Wehl

Telefoonnummer

Email

Connect

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page