top of page
Schermafbeelding 2022-05-24 om 14.59_edited.jpg

Elektrotechniek

Bij Mubiflex begrijpen we als geen ander dat elektrotechniek een essentieel onderdeel is van moderne systemen en infrastructuur. Door onze jarenlange ervaring zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends en bieden wij op maat gemaakte oplossingen die uw project naar het hoogste niveau tillen.

Data installaties

In de hedendaagse (digitale) samenleving is een betrouwbaar en snel datanetwerk onmisbaar voor het succes van uw bedrijf. Bij Mubiflex begrijpen we de complexiteit van data installaties en bieden we oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ons ervaren team van elektra experts staat klaar om u te ondersteunen bij het ontwerp, de installatie én het onderhoud van uw data infrastructuur. Of het nu gaat om bekabelde netwerken, draadloze systemen, datacenters, glasvezelverbindingen of netwerkbeveiliging, wij hebben de kennis en expertise om hoogwaardige en betrouwbare data installaties te realiseren.

Onze nauwkeurige planning, zorgvuldige installatie en uitgebreide tests garanderen dat uw netwerk probleemloos functioneert en structureel voldoet aan de hoogste prestatienormen.

Elk bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om dataverbindingen. Daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen. Onze experts luisteren naar uw wensen en werken nauw met u samen om een oplossing te creëren die schaalbaar is, mee kan groeien met uw bedrijf en voldoet aan uw huidige én toekomstige behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw data doelen te bereiken.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? We helpen je graag.

Peter Gillis, Eigenaar PG Bouw

“We maken al jarenlang gebruik van de diensten van Mubiflex. Een team waar je écht op kunt bouwen. Ze pakken elk project met de grootste precisie aan en stellen ons als klant altijd centraal. Een fantastische partij om mee samen te werken."

Waarom Mubiflex?

Ervaring

Meer dan 10 jaar vakmanschap en passie

Kwaliteit

Hoogwaardige apparaten en materiaal

Maatwerk

P op basis van uw behoeftes

Mubiflex B.V.

Radonstraat 6B
7031 GT Wehl

Telefoonnummer

Email

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page