top of page
Banner Mubiflex V1 diensten Montage.jpg

Montagetechniek

In de montagetechniek draait het allemaal om het vakkundig bij elkaar brengen van onderdelen en systemen, waarbij zorgvuldige planning, technische expertise en kwaliteitsbewaking essentieel zijn om een betrouwbaar en goed functionerend eindproduct te realiseren.

Wandgootsystemen

De installatie van wandgootsystemen bij Mubiflex omvat het aanbrengen en bevestigen van specifieke metalen of kunststof goten aan wanden of muren, om elektrische bekabeling en communicatiekabels georganiseerd en veilig te geleiden. Dit proces begint met het zorgvuldig plannen en ontwerpen van het kabeltracésysteem, waarbij rekening wordt gehouden met de kabelbelasting, omgevingsfactoren en esthetische overwegingen. Vervolgens worden de wandgoten nauwkeurig op maat gesneden en met behulp van geschikte bevestigingsmaterialen en accessoires stevig aan de wanden gemonteerd.
 

Tijdens de installatie worden de kabels op een nette en geordende manier in de goten geplaatst, en indien nodig worden ze geaard en gelabeld voor veiligheid en traceerbaarheid. De installatie van wandgootsystemen is van essentieel belang om een gestructureerde en veilige infrastructuur te creëren voor elektrische en datacommunicatienetwerken in verschillende toepassingen, zoals kantoren en gebouwen. 

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? We helpen je graag.

Peter Gillis, Eigenaar PG Bouw

“We maken al jarenlang gebruik van de diensten van Mubiflex. Een team waar je écht op kunt bouwen. Ze pakken elk project met de grootste precisie aan en stellen ons als klant altijd centraal. Een fantastische partij om mee samen te werken."

Waarom Mubiflex?

Ervaring

Meer dan 10 jaar vakmanschap en passie

Kwaliteit

Hoogwaardige apparaten en materiaal

Maatwerk

P op basis van uw behoeftes

Mubiflex B.V.

Radonstraat 6B
7031 GT Wehl

Telefoonnummer

Email

Connect

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page