top of page
Banner Mubiflex V1 diensten Montage.jpg

Montagetechniek

In de montagetechniek draait het allemaal om het vakkundig bij elkaar brengen van onderdelen en systemen, waarbij zorgvuldige planning, technische expertise en kwaliteitsbewaking essentieel zijn om een betrouwbaar en goed functionerend eindproduct te realiseren.

Kabelgootsystemen

De installatie van kabelgootsystemen bij Mubiflex B.V. omvat het plaatsen en monteren van specifieke goten of kanalen langs wanden, plafonds of vloeren om kabels te ondersteunen en te beschermen in elektrische en datacommunicatienetwerken. Het proces omvat het zorgvuldig plannen en ontwerpen van het tracésysteem, het kiezen van geschikte kabelgoten voor de specifieke behoeften, en het bevestigen van de goten met passende beugels en steunen. Tijdens de installatie worden de kabels op een georganiseerde wijze in de kabelgoten gelegd en gebundeld om een ordelijke en veilige bekabeling te creëren.

 

Veiligheid en naleving van de voorschriften zijn cruciaal tijdens de installatie van kabelgootsystemen. Zorgvuldige aarding van de kabels, juiste identificatie en labeling van kabeltrajecten, en naleving van lokale elektrische codes en normen zijn van groot belang om een betrouwbare en veilige elektrische infrastructuur te garanderen.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? We helpen je graag.

Peter Gillis, Eigenaar PG Bouw

“We maken al jarenlang gebruik van de diensten van Mubiflex. Een team waar je écht op kunt bouwen. Ze pakken elk project met de grootste precisie aan en stellen ons als klant altijd centraal. Een fantastische partij om mee samen te werken."

Waarom Mubiflex?

Ervaring

Meer dan 10 jaar vakmanschap en passie

Kwaliteit

Hoogwaardige apparaten en materiaal

Maatwerk

P op basis van uw behoeftes

Mubiflex B.V.

Radonstraat 6B
7031 GT Wehl

Telefoonnummer

Email

Connect

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page