top of page
Banner Mubiflex V1 diensten Montage.jpg

Montagetechniek

In de montagetechniek draait het allemaal om het vakkundig bij elkaar brengen van onderdelen en systemen, waarbij zorgvuldige planning, technische expertise en kwaliteitsbewaking essentieel zijn om een betrouwbaar en goed functionerend eindproduct te realiseren.

Verlichtingssystemen

De installatie van verlichtingssystemen bij Mubiflex omvat het volledige proces van het ontwerpen, plaatsen en aansluiten van diverse verlichtingsapparatuur en -componenten om (functionele en esthetische) verlichting te bieden in een bepaalde ruimte of omgeving.

Dit proces begint met een grondige planning, waarbij de verlichtingsbehoeften van de ruimte worden geanalyseerd, samen met energie-efficiëntie en lichtkwaliteit overwegingen. Vervolgens worden geschikte armaturen, lampen en lichtbronnen gekozen en op strategische posities gemonteerd, rekening houdend met de verlichtingsdoelen en esthetische aspecten. De elektrische bekabeling wordt aangelegd en aangesloten op het stroomnet, en eventuele regelsystemen of dimmers worden geïnstalleerd.

Na installatie vindt testen en afstelling plaats om de prestaties en veiligheid te waarborgen. De installatie van verlichtingssystemen is van cruciaal belang om de gewenste sfeer, functionaliteit en visuele impact te creëren in verschillende toepassingen, waaronder residentiële, commerciële en industriële ruimtes.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening? We helpen je graag.

Peter Gillis, Eigenaar PG Bouw

“We maken al jarenlang gebruik van de diensten van Mubiflex. Een team waar je écht op kunt bouwen. Ze pakken elk project met de grootste precisie aan en stellen ons als klant altijd centraal. Een fantastische partij om mee samen te werken."

Waarom Mubiflex?

Ervaring

Meer dan 10 jaar vakmanschap en passie

Kwaliteit

Hoogwaardige apparaten en materiaal

Maatwerk

P op basis van uw behoeftes

Mubiflex B.V.

Radonstraat 6B
7031 GT Wehl

Telefoonnummer

Email

Connect

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page