top of page
DSC00336.jpg

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Mubiflex is een betrouwbare partner voor ál uw elektrotechnische behoeften. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar een complete elektrische installatie of een huiseigenaar die een verlichtingssysteem wil upgraden, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Elektrotechnische installaties

Bij Mubiflex focussen we ons op het leveren van hoogwaardige elektrotechnische installatie- en onderhoudsdiensten. Dit doen we zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Mubiflx is dé elektro specialist uit Gelderland!

Particuliere aanvraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar elektro bedrijf voor uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om het installeren van nieuwe verlichting of het oplossen van een storing, onze ervaren elektriciens staan voor u klaar..

Zakelijke aanvraag?Z

Door de voortdurende ontwikkeling van technologieën zoals slimme apparaten, is er een grotere vraag naar geavanceerde elektrotechnische oplossingen. Bij Mubiflex hebben we de expertise en ervaring om deze uitdagingen aan te gaan.

 

Onze elektriciens staan klaar om zakelijke installatiediensten te bieden!  Denk hierbij aan verlichtingssystemen, data- en communicatienetwerken, beveiligingssystemen en meer. We werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw eisen.

Voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen, neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag

Omschrijf uw wensen en behoeftes. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Lotte Smit

"Mubiflex heeft mijn problemen met de stopcontacten snel en efficiënt opgelost. Geweldige service!"

Thomas Scholten

"Professionele en vriendelijke service, dat is wat je van ze mag verwachten. Ik zou Mubiflex zeker aanbevelen aan anderen!"

Casper de Jonge

"Een betrokken partij! Onze verlichting werd snel en vakkundig geïnstalleerd. Zeer tevreden met het resultaat!"

Waarom Mubiflex?

Ervaring

12 jaar vakmanschap en passie.

Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg.

Maatwerk

Onze klant is áltijd koning.

Telefonisch contact?

We helpen u graag verder.

DSC01259.jpg

Samenwerkingen

Wij werken o.a. voor: 

Amanda Johns, COO, HORIZON

Contact

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? 

DSC01459-HDR.jpg

Over Mubiflex

Mubiflex focust op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We streven áltijd naar het beste resultaat. Dat doen we inmiddels al 12 jaar. Of het nu gaat om het ontwerpen en installeren van elektrische systemen of het implementeren van automatiseringsoplossingen: we leveren op maat gemaakte oplossingen die aan al uw behoeften voldoen.

2012

Jaar van oprichting

1.000+

Voltooide projecten

50+

Werknemers

Mubiflex B.V.

Radonstraat 6B
7031 GT Wehl

Telefoonnummer

Email

Connect

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page