top of page
DSC01259.jpg

Over Mubiflex

Mubiflex? Uw partner in installatie! Een toonaangevend elektra bedrijf met een grote passie voor hoogwaardige technische oplossingen.

Wie we zijn

Sinds 2012 transformeert Mubiflex visies naar realiteit. Met meer dan 1.000 voltooide projecten beschikken we over veel ervaring. Met een team van 50+ gedreven specialisten combineren we kwaliteit met efficiëntie. Onze belofte? Kwaliteit, betrouwbaarheid en voortdurende groei. 

Wij bieden door het hele land de gewenste kwalitatief hoogstaande montage. Wij monteren vakkundig en zijn per dag, per week of per project inzetbaar. Mubiflex B.V. is niet regio gebonden en kan, zolang de kwaliteit kan worden gewaarborgd, grensoverschrijdende opdrachten uitvoeren.

We streven áltijd naar het beste resultaat. Of het nu gaat om het ontwerpen en installeren van elektrische systemen of het implementeren van beveiligings- en automatiseringsoplossingen. 

Logo VCA 140x75.png
Logo Erkendleerbederijf 140x75.png
DSC01459-HDR.jpg
DSC01352.jpg

Over Mubiflex

Mubiflex focust op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We streven áltijd naar het beste resultaat. Dat doen we inmiddels al 12 jaar. Of het nu gaat om het ontwerpen en installeren van elektrische systemen of het implementeren van automatiseringsoplossingen: we leveren op maat gemaakte oplossingen die aan al uw behoeften voldoen.

2012

Jaar van oprichting

1.000+

Voltooide projecten

50+

Werknemers

Waarom Mubiflex?

Ervaring

12 jaar vakmanschap en passie.

Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg.

Maatwerk

Onze klant is áltijd koning.

Samenwerkingen

Wij werken o.a. voor: 

Amanda Johns, COO, HORIZON

bottom of page